English Deutsch  

Algemene voorwaarden

De huurprijzen zoals vermeld op www.kukci-porec.com zijn per week. Prijswijzigingen en fouten zijn voorbehouden. Gas, water en licht zijn inclusief. Eindreiniging is exclusief. Badhanddoeken, keukenhanddoeken en bedlinnen zijn als pakket te huur. De verplichte toeristenbelasting zit niet in de huurprijs inbegrepen. Er worden geen reserverings- of administratiekosten berekend.

De aankomsttijd is vanaf 15:00 uur, de vertrektijd is vóór 11:00 uur. De maximale bezetting is vier personen. Huisdieren zijn niet toegestaan.

De aanbetaling bedraagt 40% van de totale huursom plus 150 euro borg. Deze aanbetaling dient uiterlijk drie weken na de schriftelijke bevestiging (via e-mail) op de bankrekening van de verhuurder ontvangen te zijn. Het restantbedrag (60% van de totale huursom) moet tenminste drie weken voor de huurperiode ontvangen zijn.

De huurder dient van het appartement gebruik maken als een goed huisvader. Dit betekent onder meer dat het huishoudelijke reglement gerespecteerd moet worden, dat de huurder bij vertrek de woning moet achterlaten in de toestand waarin hij deze verkregen heeft en dat beschadigingen onmiddellijk aan de sleutelpersoon en/of contactpersoon gemeld moeten worden.

In de praktijk betekent dit dat we na afloop van de huurperiode het volgende verwachten:
- Een veegschone vloer d.m.v. bezem c.q. stofzuiger.
- Een lege afwasmachine, wasmachine en koelkast.
- Droge badschermen, wastafels en toilet.
- Geleegde prullenbakken en vuilnis op de daarvoor bestemde plaats (containers).
- Het gebruikte beddengoed op de hoek van het bed.

De huurder is verantwoordelijk voor alle schade die hij veroorzaakt. Eventuele kosten zullen ingehouden worden op de waarborgsom. Na inspectie van het appartement zal bij goedkeuring zo spoedig mogelijk en uiterlijk na drie weken de waarborgsom teruggestort worden op de rekening van de huurder.

Bij een annulering tot drie weken voor de huurperiode is de huurder 40% van de huursom aan de verhuurder verschuldigd. Tot twee weken voor de huurperiode geldt 50%, tot drie dagen 75%, tot één dag 90% en bij annulering op de dag van aankomst 100% van de totale huursom. Wij raden u te allen tijde aan een reis- en annuleringsverzekering af te sluiten.