English Deutsch  

Recreatie

Naast de voor de hand liggende mogelijkheden die Poreč biedt met haar culturele bezienswaardigheden en levendig centrum met winkeltjes, restaurants, terrasjes, uitgaansgelegenheden en natuurlijk het strand, willen we u wijzen op de volgende recreatiemogelijkheden.

Binnen vijf minuten lopen van het appartement bent u bij Pension Gloria, waar het tegen een kleine vergoeding mogelijk is te zwemmen. U kunt daar fietsen huren, tennissen, ontbijten of dineren. Het is er riant, gezellig, betaalbaar en u bent er van harte welkom.

Tevens kunnen wij Villa Mala aanraden, waar het eveneens mogelijk is (tegen een kleine vergoeding) te gaan zwemmen. Ook hier is een restaurant aanwezig en kunnen er allerlei excursies en activiteiten geboekt worden, van watersporten tot paardrijden.

De omgeving van Kukci is natuurrijk en groen, waarin wandelen en fietsen of mountainbiken een wonderschone ervaring kan bieden. Daarbij mag u het nationaal park Brijuni niet links laten liggen!

Bovendien liggen er in de nabijheid enkele mooie golfbanen, waaronder ook een unieke baan op de Brijuni eilanden. In de omgeving van appartement Kukci-Poreč bevinden zich nog meer golfbanen. Parentium Golf Club in Poreč ligt vlakbij, Golf Adriatic met achttien holes ligt op drie kwartier en Medulin op één uur rijden.